Loading

FRONT ROOM TAVERN

Space Design, Interior Design, Custom Millwork, Custom Furniture, Construction Supervision

Project Size: 2,500 SQ. FT.

Location: Dallas, TX

Our approach of redesigning Front Room Tavern, located in Hotel Lumen, was to reestablish the restaurant as a more approachable and welcoming venue. White tables and stainless steel finishes were replaced with warmer finishes. A custom wood design bar front took place of the previously flat, stainless steel bar front. All banquettes and bar stools were reupholstered in a softer textile to compliment the new direction. We were able to  successfully redesign Front Room Tavern into a more vibrant and welcoming restaurant by utilizing some existing elements such as the granite bar top and the patterned, concrete tile back bar.

    Share this Project